Falra burkolás

Tudta, hogy szinte az összes, melegburkolás során alkalmazott burkolat felragasztható a falra és akár a plafonra is?

Más kérdés, hogy például parkettát nem szoktunk a mennyezetre ragasztani, de elméleti akadálya nincsen, speciáis, egyedi igények kielégítése esetén ez is megoldható.

Szőnyeget a falra

Igen! Falvédőnek, dísznek. A szőnyegburkolatokat szinte láthatatlan tűzőkapcsokkal vagy szöggel szokták rögzíteni, így nyom nélkül eltávolíthatóak. Járulékos előnyök: hang és hőszigetelés, védelmi funkció, esetleg hibás felületek takarása.

PVC burkolat falon

A PVC burkolat akár a régi csempékre is felragasztható. Legtöbbször vízálló felületek létrehozása céljából készítjük, hiszen tekercses burkolatok esetén, ha az anyag- és falméretek megengedik, akkor akár illesztés nélkül is rögzíthető, ezáltal tökéletesen vízálló lesz. Design, LVT, modul PVC lapok felhasználása esetén a ragasztó vízálló, így rakható zuhanykabinba is.

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Egyedi elképzelését valósítaná meg? Vegye fel velünk a kapcsolatot, visszahívjuk! A kivitelezési ajánlatot és a helyszíni felmérést díjmentesen végezzük.

Mivel a padló és a kapcsolódó szolgáltatások árát számos tényező – a felhasznált anyagok, a kivitelezés módja, akár helyszíni sajátosságok, egyéni elképzelések – befolyásolja, pontos és minden részletre kiterjedő ajánlatot kizárólag a díjmentes helyszíni felmérést követően tudunk adni. A jó hír, hogy az általunk előzetesen kikalkulált ár mindig megegyezik a kifizetendő árral, azaz árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Egy előzetesen olcsó ajánlat utólag nagyon is drága lehet, ha a gyanúsan alacsony kezdeti ár megtéveszti.

 

Ízelítő falburkolás referenciáinkból