Modulszőnyeg

A modulszőnyeg vagy más néven irodaszőnyeg 50×50 cm-es merev lapokból áll, rögzítését fixáló ragasztóval oldjuk meg. Ezen jellegéből adódóan a modulszőnyeg sérülés, illetve kopás esetén könnyedén, laponként visszabontható, és cserélhető.

A modul padlószőnyeg kopásállósága kiváló, jól bírja a görgős székek általi igénybevételt is, ezért nem ritkán irodaszőnyegnek is nevezik. Emellett antisztatikus és tűzvédelmi besorolása (Bfl-s1 + Cfl-s1) is nagyon kedvező. E speciális tulajdonságai miatt gyakran irodákban, folyosókon és nagy forgalmú közületi helyiségekben használják, de természetesen akadálya a lakásban való felhasználásnak sincs.

A modulszőnyeg előnyei:

  • könnyen cserélhető lapok szennyeződés, átalakítás, kopás esetén
  • egyszerű szállítás (50×50 cm-es doboz 5 négyzetméter burkolására)
  • álpadlóra is lefektethető
  • ragasztó helyett csak vékony fixáló réteg
  • kopásálló, antisztatikus anyag
  • egyedi minták kialakításának lehetősége

A modulszőnyeg további előnyei közé tartozik, hogy a színeket keverve és mintázatokat létrehozva egyedi és változatos burkolatokat hozhatunk létre. Akár ideiglenes megoldásként is használhatjuk, ha szeretnénk megvédeni az alatta lévő burkolatot.

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Egyedi elképzelését valósítaná meg? Vegye fel velünk a kapcsolatot, visszahívjuk!

A kivitelezési ajánlatot és a helyszíni felmérést díjmentesen végezzük.

Mivel a padló és a kapcsolódó szolgáltatások árát számos tényező – a felhasznált anyagok, a kivitelezés módja, akár helyszíni sajátosságok, egyéni elképzelések – befolyásolja, pontos és minden részletre kiterjedő ajánlatot kizárólag a díjmentes helyszíni felmérést követően tudunk adni. A jó hír, hogy az általunk előzetesen kikalkulált ár mindig megegyezik a kifizetendő árral, azaz árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Egy előzetesen olcsó ajánlat utólag nagyon is drága lehet, ha a gyanúsan alacsony kezdeti ár megtéveszti.

Ízelítő modulszőnyeg/irodaszőnyeg munkáinkból