Padlószőnyeg

A szőnyegpadló lakásokban, irodákban, vendéglátóegységekben és szállodákban is népszerű padlótípus. Komoly gyakorlatunk van a régi szőnyegpadlók cseréjében akár üzemelő irodákban vagy hotelekben, munkánkat összehangolva a megrendelő időbeosztásával.

A szőnyegpadló fektetése során kizárólag környezetbarát ragasztókat és más segédanyagot használunk fel. A szőnyegek gépi szegését szükség esetén a helyszínen végezzük el, míg mintás szőnyegek lefektetését akár nagy térben is a minták szakszerű illesztésével oldjuk meg. Széles szín- és mintaválaszték, komfortosság jellemzi a padlószőnyegek piacát. Általában 4 méter széles tekercsben készülnek, de gyakran találkozhatunk ettől eltérő szélességekkel is.

Nyilvánvaló elvárás egy burkolattal szemben, hogy tartós legyen, ez azonban csak akkor valósul meg, ha a burkolat szakszerűen van lefektetve. A padlószőnyegek fektetésénél szakértelmet és gyakorlatot kíván a szőnyeg rögzítése. Hússzú évek munkájával a hátunk mögött minden fogadóaljzatra tudunk rögzítést találni, ezáltal elkerülve a szőnyeg felhullámosodását vagy az aljzat felporzását.

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Egyedi elképzelését valósítaná meg? Vegye fel velünk a kapcsolatot, visszahívjuk!A kivitelezési ajánlatot és a helyszíni felmérést díjmentesen végezzük.

Mivel a padló és a kapcsolódó szolgáltatások árát számos tényező – a felhasznált anyagok, a kivitelezés módja, akár helyszíni sajátosságok, egyéni elképzelések – befolyásolja, pontos és minden részletre kiterjedő ajánlatot kizárólag a díjmentes helyszíni felmérést követően tudunk adni. A jó hír, hogy az általunk előzetesen kikalkulált ár mindig megegyezik a kifizetendő árral, azaz árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Egy előzetesen olcsó ajánlat utólag nagyon is drága lehet, ha a gyanúsan alacsony kezdeti ár megtéveszti.

Technológia szerint van velúr (vágott), buklé (hurkolt szálas), scroll (velúr és buklé kombináció), tűfilc padlószőnyeg, míg hátoldal típusai szerint juta hátoldal, PET hátoldal és szivacs hátoldal.

Szükség esetén aljzatkiegyenlítést végzünk, hogy sima, és ragasztásra alkalmas felületet kapjunk.

Ízelítő szőnyeg munkáinkból