Parketta

Parkettázási munkák: hagyományos parketta rakása, csiszolása, lakkozása, átrakása, javítása, szegélylécezése, lábazatrakás, vakpadló, hajópadló, aljzatkiegyenlítés, svédpadló, laminált padló, szalagparketta.

A megfelelően ápolt, karbantartott és tisztított padló hosszú ideig mutatós marad, ráadásul az apróbb hibák folyamatosan javíthatók, így megfelelő gondoskodás mellet soha nem kell majd kicserélnie a teljes felületet.

Cégünk évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal várja mindazok megkeresését, akik minőségi burkolatra vágynak, és olyan parkettát szeretnének otthonukba, amely akár évtizedekig nem szorul cserére, és a legmagasabb minőséget nyújtja. Ha nem akar rendszeresen költeni a padlócserére, csináltassa meg egyszer időtállóra a parkettát, hajópadlót, laminált padlót és utána évtizedekre elfelejtheti az ilyen jellegű kiadásokat.

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Egyedi elképzelését valósítaná meg? Vegye fel velünk a kapcsolatot, visszahívjuk!A kivitelezési ajánlatot és a helyszíni felmérést díjmentesen végezzük.

Mivel a padló és a kapcsolódó szolgáltatások árát számos tényező – a felhasznált anyagok, a kivitelezés módja, akár helyszíni sajátosságok, egyéni elképzelések – befolyásolja, pontos és minden részletre kiterjedő ajánlatot kizárólag a díjmentes helyszíni felmérést követően tudunk adni. A jó hír, hogy az általunk előzetesen kikalkulált ár mindig megegyezik a kifizetendő árral, azaz árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Egy előzetesen olcsó ajánlat utólag nagyon is drága lehet, ha a gyanúsan alacsony kezdeti ár megtéveszti.

Érvek a laminált padlók mellett

A laminált padló mesterségesen előállított padlótípus, emiatt rengeteg színben és mintával kapható. Alapvetően szép és egységes benyomást keltő padlóról van szó. Beépítési magassága csekély, ez különösen felújítások, illetve különféle burkolatok találkozásakor jön jól. A panelek illesztése rendkívül nagy pontosságú, emiatt nem keletkeznek hézagok, ami megkönnyíti a tisztítását. Mindemellett ellenálló, felületét nem károsítják a szokványos háztartási oldószerek, tisztítószerek. Ha a felület mégis megsérül, akkor elég kicserélni a sérült panelt.

Érvek a szalagparketta mellett

Az elmúlt évek egyik “slágerburkolata” egyértelműen a szalagparketta volt. Ez nem véletlen, mivel nem csak esztétikus, de nagyon könnyen kezelhető burkolatról van szó, amelyet lehet ragasztani és úsztatni. Számos padlófűtésre alkalmas szalagparketta kapható. A helyiségek berendezését sem kell teljesen kipakolni, mivel a már lerakott szalagparkettára azonnal visszakerülhetnek a bútorok. A szalagparketta készre lakkozottan kerül lefektetésre.

Érvek a mozaikparketta mellett

Ha Ön szívesen lát természetes alapanyagokat és szeretne valódi fából készült parkettát, ugyanakkor az elérhető ár is szempont, akkor a mozaikparketta a lehet a legjobb választás. A mozaikparketta az egyik legkedvezőbb árú parkettatípus, amely alacsony ára mellett számos előnyt tud felmutatni. Melyek ezek? Egyetlen lerakás után akár több alkalommal is felújítható: alapos csiszolás után újrapácoljuk és újralakozzuk a parkettát, ilyenkor más színű páccal teljesen eltérő színt adhatunk neki. Leggyakrabban négyzetrácsos mintázatban találkozunk vele, de ma már számos egyedi elképzelés is megvalósítható.

Korábbi parkettás munkáinkból