PVC, linóleum

Bár egyszerűnek tűnik, a linóleum, marmoleum és PVC padlók, felületek szakszerű kivitelezése nagy gyakorlatot és tapasztalt szakembert kíván.

Az ilyen típusú padlók illesztését szakszerű hegesztéssel oldjuk meg. Középületek, irodák, iskolák, kórházak, üzemek, lakások PVC, linóleum padló- és falburkolását vállaljuk. Mind a PVC, mind a linóleum népszerű sportpadló, ebben az esetben a pályavonalak felfestését is elvégezzük.

A PVC (poli-vinil-clorid) az egyik leggyakrabban alkalmazott elasztikus padlóburkolat. Ennek pedig jó oka van: szinte alig kell ápolni. Ezenkívül rengeteg testreszabási lehetősége van: számos különféle színben és mintázattal kapható, ezért biztosan mindenki megtalálja az adott lakókörülményhez leginkább illő stílust.

Ha nem akar rendszeresen költeni a padlócserére, csináltassa meg egyszer időtállóra a PVC-burkolatot, és utána évtizedekre elfelejtheti az ilyen jellegű kiadásokat.

Kérdése van? Ajánlatot kérne? Egyedi elképzelését valósítaná meg? Vegye fel velünk a kapcsolatot, visszahívjuk!A kivitelezési ajánlatot és a helyszíni felmérést díjmentesen végezzük.

Mivel a padló és a kapcsolódó szolgáltatások árát számos tényező – a felhasznált anyagok, a kivitelezés módja, akár helyszíni sajátosságok, egyéni elképzelések – befolyásolja, pontos és minden részletre kiterjedő ajánlatot kizárólag a díjmentes helyszíni felmérést követően tudunk adni. A jó hír, hogy az általunk előzetesen kikalkulált ár mindig megegyezik a kifizetendő árral, azaz árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Egy előzetesen olcsó ajánlat utólag nagyon is drága lehet, ha a gyanúsan alacsony kezdeti ár megtéveszti.

Hogyan válasszunk?

A kiválasztásnál lényeges szempont, hogy mennyire lesz szem előtt a burkolat, milyen funkciót kell ellátnia, és milyen igénybevételnek lesz majd kitéve. A PVC padlókat általában a konyhába, közlekedőhelyiségekbe, előszobába, fürdőszobába szokták lefektetni, azonban az újabb mintázatú és elegáns hatású PVC padlókat egyre többen lakószobák padlóburkolataként is szívesen látják.

PVC, linóleum referenciák